Pergole Din Lemn Gorj

Pergole Din Lemn Gorj

Aceasta pergola din lemn de rasinoase bine finisata cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia are capacitatea de a isi pastra calitatile initiale timp de mai multi ani consecutivi.  Si asta numai daca lacul cerat este aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat .

Modelul respectiv de pergola este amplasat strategic pe o portiune de ciment cuprinsa intre imobil si piscina casei. Asa ca , design-ul format din imobil, pergola si piscina tinde sa va scoata din orice incurcatura.leagata de odihna si relaxare.

Din punct de vedere tehnic , pergola se bazeaza pe stalpii principali de rezistenta de aproximativ 15 cm grosime. Acestia sunt uniti intre ei printr-o grinda care reuseste sa se impuna prin volume si grosime.

In partea superioara, pergola este prevazuta cu doua scanduri de aproximativ 30 cm latime si 4 cm grosime. Aceste scanduri sunt apropriate intre ele si au rolul de grinda si suport principal pentru traverse, acele lamele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime care constituie principalul rand de traverse.

Peste acestea este aplicata o rama principala du lamele tip fideluta, fideluta care la randul ei reprezinta suportul principal pentru placa de policarbonat al carei rol principal este acela de a proteja de razele de soare sau de ploaie tot ce se afla la interiorul terasei.

Si pentru ca tot suntem la capitolul protectie este bine de amintit faptul ca lemnul din care este construita aceasta terasa este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Si asta nu e tot pentru ca modelul respectiv de terasa poate fi comandat in oricare alta culoare existenta in paletarul de culori de la producator.