Pergole Din Lemn Deva

Pergole Din Lemn Deva

Realizata dupa unele dimensiuni standard intr-o forma de patrat, acest model  de pergola este montat pe o placa din ciment. Are patru picioare de aproximativ 10-11 cm grosime cu o inaltime de aproximativ 2, 5 metri.

Pergola din imagine are o forma de patrat. Este realizata in partea superioara pe baza grinzilor extrem de rezistente de aproximativ 25-30 cm grosime. Acestea reprezinta suportul principal pentru traversele acestei pergole.

Acestea din urma sunt realizate la 10 cm latime si 2 cm grosime si sunt usor distantate inre ele cu posibilitatea de a fi acoperite cu o placa de policarbonat necesara pentru obtinerea unei anumite protectii impotriva raxelor de soare si a stropilor de ploaie.

Tinand cont de dimensiunile si volumul acestei pergole, posibilitatile de mobilare la interior sunt extrem de variate, acest model de pergola putand fi utilizat in diverse scopuri si activitati al caror numitor comun este socializarea.

Dincolo de acest aspect , pergola prezentata aici este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Iar asta nu intamplator, ci pentru obtinerea unui grad ridicat de rezistenta in fata tuturor agentilor externi de peste an.