Pergole Din Lemn Craiova

Pergole Din Lemn Craiova

 

Seria pergolelor din lemn de rasinoase realizate de firma noastra se completeaza perfect cu acest model de pergola din imaginile alaturate.  Este vorba aici despre o pergola pe cat de simpla pe atat de interesanta.

Pergola este definita de existenta a stalpilor principali de rezistenta , bine fixati in sol. Acestia sunt uniti intre ei printr-un model de gardulet decorativ extrem de simplu , realizat din lamele tip fideluta.

In partea superioara, pergola este realizata pe baza a doua lamele din lemn de rasinoase de 15 cm latime si 2 cm grosime. Lamelele sunt apropriate intre ele , acestea constituind suportul principal  pentru susstinerea traverselor.

Pentru obtinerea efectului scontat este de preferat ca acest model de pergola sa fie comandat in mai multe exemplare. Si pentru ca aici este vorba despre un produs din lemn de rasinoase , pergola este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Iar daca nuanta respectivei pergole nu este pe masura asteptarilor, atunci puteti comanda acest produs in oricare alta nuanta propusa de producator.