Pergole Din Lemn Constanta

Pergole Din Lemn Constanta

Ideile  de amenajare venite din partea clientilor nostri au fost adevarate provocari pentru noi. Insa, de fiecare data produsul final a fost unul pe masura asteptarilor noastre. Din acest motiv, va prezentam aici un model de pergola sub forma unui patrat.

Pergola aceasta este practic rezultatul unui design simplu si extrem de interesant. Din punct de vedere tehnic, modelul respectiv de pergola se bazeaza pe rezistenta oferita de stalpii principali grupati cate trei pentru fiecare dintre cele patru colturi ale pergolei.

Fiecare grup de cate trei stalpi este prevazut si cu lamele tip fideluta care au rolul de a unii stalpii inte ei. Ar mai fi de adaugat aici ca la nivelul superior al pergolei paravantuirile isi gasesc locul bine meritat, loc ce se afla la imbinarea grinzilor cu stalpi principali de sustinere.

Si tot aici, in partea superioara a pergolei, traversele realizate din lamele din lemn de brad de 12 cm latime si 2 cm grosime contribuie la crearea per ansamblu a aspectului mult superior al pergolei.

Dincolo de asta, pergola este protejata impotriva agentilor externi cat si a diferitelor schimbari bruste de temperatura cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In ceea ce priveste culoarea, aceasta poate fi comandata in functie de preferinta clientului. Ea se poate alege din paletarul de culori de la producator.

Pergola din imaginile noastre este amplasata pe o placa din ciment, aceasta reusind sa intre in contrast direct cu imobilul cat si cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.