Pergole Din Lemn Caracal

Pergole Din Lemn Caracal

Pergolele din lemn sunt corpuri de mobilier create special pentru amenajarea spatiilor exterioare. Ele sunt atat de necesare atat pentru desfasurarea diferitelor activitati cat si pentru plantele agatatoare.

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un interesant model de pergola realizata din lemn de rasinoase alcatuita prin imbinarea altor 3 accesorii. Este vorba aici despre doua jardiniere cu cate 4 stalpi principali de rezistenta, stalpi ce au o inaltime standard.

Jardinierele sunt unite intre ele cu ajutorul unei bancute extrem de interesante. Pergola mai este prevazuta in partea din spate cu un gardulet decorativ din lamele tip fideluta ce sunt orientate in model de romb.

Iar in partea superioara, pergola este realizata pe baza a doua arcade si traverse , exact cum se poate vedea in imaginea atasata aici.

Un alt aspect interesant este legat de faptul ca acest model de pergola este realizat in culoarea alb. Insa, daca dumneavoastra aveti alte preferinte, atunci puteti comanda un altfel de model de pergola in mai multe nuante sau culori in functie de preferinta.

In ceea ce priveste protectia impotriva agentilor externi : soare, ploaie, vant sau ger , aceasta este asigurata prin aplicarea a doua straturi de lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Avantajele acestui model de pergola sunt legate de modul cum pergola reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul disponibil de la interiorul acestei curti.