Pergole Din Lemn Cluj 

Pergole Din Lemn Cluj

Unul dintre cele mai interesante modele de pergole realizate din lemn de rasinoase este chiar modelul prezentat in imaginile noastre. Aici este vorba despre un model de pergola de forma dreptunghiulara.

Pergola este amplasata pe o suprafata pavata. Au stalpi de rezistenta de 15-20 cm grosime realizati din lemn stratificat. Acestia sunt prevazuti in partea superioara cu doua grinzi realizate din doua scanduri de 20 cm latime si 2 cm grosime , ce prezinta un decupaj interesant la fiecare dintre capetele grinzilor.

De asemenea si traveresele , numai ca acestea sunt realizate la 14 cm latime si 2 cm grosime.

Pergola din imagine reuseste foarte bine sa optimizeze spatiul disponibil de la interiorul curtii si totodata beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor prin aplicarea unui lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceasta situatie pergola reuseste sa isi pastreze calitatile initiale pentru o lunga perioada de timp. In continuarea acestei prezentari va aducem la cunostinta ca, culoarea o puteti schimba in functie de preferinta dumneavoastra. Culoarea o puteti alege din paletarul de culori de la producator.