Pergole Din Lemn Bucuresti

Pergole Din Lemn Bucuresti

Pergolele, indiferent de forma lor reprezinta corpuri de mobilier extrem de interesante si necesare pentru amenajarea unei curti in vederea crearii unui aspect si confort mult sporit. Dupa forma si volume , pergolele pot fi utilizate in scopuri diferite : fie pentru relaxare atunci cand pergolele sunt voluminoase sau pentru plantele agatatoare ca si suport.

Pentru o nuna orientare in ce privese achizitia unui astfel de produs din lemn va prezentam in urmatoarele randuri un model de pergola care poate fi folosita atat pentru relaxare cat si ca suport ideal pentru plantele agatatoare.

Este vorba, despre un model de pergola cu bancuta ce are spatar, jardiniere cu gardulet decorativ si arcade cu traverse. O combinatie de mai multe corpuri de mobilier al carui rezultat final este cel prezentat in imaginile atasate aici.

Pergola este montata direct pe sol si este usor distantata de la nivelul solului.

In forma prezentata , modelul respectiv de pergola are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interiorul curtii. de asemenea are rolul si de a pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani de zile.

Iar asta se intampla cu ajutorul lacului cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, lemnul fiind lacuit in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Dincolo de asta, pentru realizarea acestei pergole s-a folosit lemnul de rasinoase de diferite marimi si grosimi.

Culoarea acestui model de pergola este castan insa daca doriti pergola poate fi decorata in oricare alta nuanta de culori.