Pergole Din Lemn Baia Mare

Pergole Din Lemn Baia Mare

Ideea de amenajare a unei pergole exact in imediata apropiere a unei piscine reprezinta o adevarata provocare dar care de fiecare data s-a concretizat printr-o buna alegere. Si asta, datorita faptului ca modelul respectiv de pergola este amplasat pe o suprafata din ciment pavata.

Modelul respectiv de pergola este unul realizat dupa un design extrem de simplu, cu stalpi de rezistenta de 10 -11 cm. De aemenea sunt prezente si doua grinzi principale, traverse de 10 cm latime si 4 cm grosime, bine distantate intre ele.

Modelul respectiv de pergola poate fi cu atat mai util cu cat in partea superioara ar putea fi acoperit cu o placa de policarbonat necesara pentru protectia impotriva ploii dar si a razelor de soare.

Dincolo de acest aspect, este bine de stiut ca modelul respectiv de terasa poate fi decorat in oricare alta nuanta in functie de preferinta dumneavostra dar si in functie de ce cat de bine acestea pot intra in stransa legatura cu tot ce sea afla in imediata sa apropiere.

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier din lemn destinat pentru amenajarea spatiilor exterioare , pergola din imagine este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca produsul nostru poate benenficia de o buna protectie pe o perioada cat mai lunga de timp. Iar cand vine vorba de pret, noi va asiguram ca acesta este unul destul de rezonabil deoarece firma noastra este producator direct.