Pergole Din Lemn Arad

Pergole Din Lemn Arad

Atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui corp de mobilier necesar pentru amenajarea unei curti, mai exact a unui produs util si necesar pentru plantele agatatoare., va recomandam sa vizualizati cu atentie si incredere acest model de pergola cu jardiniere in imaginile atasate de noi.

Aici este vorba despre un produs realizat prin imbinarea pergolei cu jardinierele.

Pentru realizarea acestui model de corp de mobilier s-a folosit in mod repetat lamelele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime. De asemenea s-au folosit si lamelele tip fideluta folosite pentru realizarea garduletului decorativ de pe lateralele  pergolei.

In forma prezentata aici, pergolele sunt in forma lor bruta, fara culoare si fara protectie impotriva intemperiilor. Asa ca, in functie de necesitati , puteti vopsi pergola din imagine intr-o varietate de peste 20 de nuante de culori din cele propuse de producator.

Iar in ceea ce priveste protectia impotriva agentilor externi : soare, ploaie, vant, ger, respectivul model de pergola poate fi tratat cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Aceasta este solutia pentru care produsele realizate de firma noastra sunt bine protejate impotriva intemperiilor.

Asa ca, nu trebuie sa mai stati pe ganduri si ar trebui sa actionati din timp pentru achizitionarea celui mai interesant produs necesar pentru  amenajarea propriei curti.