Pergole din lemn acoperite

Pergole din lemn acoperite.

Nu de putine ori am afirmat faptul ca, atunci cand doriti sa va amenajati curtea sau gradina, cu un corp de mobilier destinat special pentru aceasta zona este de preferat ca respectivul corp de mobilier sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul din imediata apropiere.

Exact asa cum se poate observa din imaginile atasate , modelul respectiv de pergola este unul extrem de simplu dar care prin simplitate , acesta are capacitatea de a scoate imobilul din anonimat.

In cealalta ordine de idei , acest model de pergola contribuie la amplificarea aspectului per ansamblu al cladirii. Aici este vorba despre un model de pergola atasat unui imobil.

Aceasta este realizata pe baza a doi stalpi principali , bine fixati intr-un postament de joasa inaltime, din ciment. Aceasta are o grosime de 10-11 cm grosime. Acestia sunt uniti in partea superioara printr-un model de grinda.

Principalul postament pentru cele 11 traverse principale ale pergolei au rolul pentru o buna protectie impotriva intemperiilor.

Pergola din imagine este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA. Acesta este bine aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.