Pergole Din Lemn Acoperite

Pergole Din Lemn Acoperite

Modelul de pergola prezentat aici este rezultatul incontestabil in urma imbinarii mai multor pergole unite intre ele prin doua grinzi de mare efect. Pergola din imagine se preteaza pentru a deservi ca si suport pentru plantele agatatoare.

In speta, fiecare stalp principal de sustinere al pergolei este bine fixat in sol cu ajutorul ancorelor metalice. Stalpii de rezistenta sunt grupati doi cate doi si sunt uniti intre ei printr-un gardulet decorativ din lamele tip fideluta  sub forma de dreptunghi.

Asa se face ca pergola respectiva poate fi de real succes in propria gradina, mai ales acolo unde plantele agatatoare nu mai vor sa raspunda asteptarilor.

In privinta protectiei lemnului fata de intemperii , acesta este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apă de la ICA Italia, aplicat in mai multe straturi cu slefuire intre straturi.

Iar in ceea ce priveste culoarea acestui model de pergola, ea poate fi optionala in functie de necesitati cat si de preferinte.

Si cand va ganditi ca nici pretul nu este unul de neglijat, atunci nu stim ce v-ar mai putea impiedica sa comandati una sau mai multe astfel de pergole necesare pentru amenajarea curtii sau a gradinii.