Pergole Constanta

Pergole Constanta

Pergolele din lemn de rasinoase realizate de firma noastra pot fi adaptate diferitelor situatii chiar si in cazul amenajarii unei terase asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici. Modelul respectiv de pergole din lemn de rasinoase este amplasat la partea superioara a gardului din ciment.

Pergola are la baza lemnul de rasinoase , bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii pergola respectiva beneficiaza de o protectie mult sporita impotriva tuturor intemperiilor ce apar pe toata durata anului, fie ca este vorba de ploaie, ger, soare.

In alta ordine de idei, pergola prezentata aici este realizata din stalpi principali de rezistenta , cu grinzi si paravantuire dar si cu traverse din lamele tip fideluta.

Per ansamblu pergola prezentata aici este una din cele mai interesante idei de amenajare a acestei terase,

In ceea ce priveste culoarea , pergola din imagine este de culoare negru. Iar daca acest lucru constituie o problema, culoarea poate fi schimbata in functie de preferinta dumneavoastra.