Pergole Auto

Pergole Auto

Modelul de pergola prezentat in imaginile atasate aici reprezinta o alta idee interesanta de amenajare a unei curti cu produse din lemn de rasinoase de mare efect pentru orice curte acolo unde ordinea si simetria sunt elementele de baza ale unui proiect bine gandit.

Este vorba despre un model de pergola realizata din lemn de rasinoase amplasate pe aleea principala.

Acesta este definit de existenta a patru stalpi principali de sustinere uniti intre ei doi cate doi cu un gard decorativ din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

In partea superioara , pergola este prevazuta cu doua arcade principale cat si cu traverse.

Culoarea acestei pergole este alb. Aceasta pergola are capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate produsele aflate la interiorul curtii . Este vorba aici despre foisor, gard si chiar imobil, dupa cum se poate observa si in imaginile atasate aici.

Pentru un efect mult superior , in imediata apropiere a pergolei principale se afla o alta pergola de mici dimensiuni folosita special pentru plantele agatatoare. Aceasta din urma este la fel de interesanta datorita faptului ca pergola este realizata din lemn de rasinoase de culoare alb.

Pentru protectia celor doua produse de mare efect pentru curte s-a folosit lacul cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Acesta este tratamentul de care beneficiaza fiecare produs realizat de firma noastra, produs ce ajuta lemnul si ii ofera protectie impotriva intemperiilor ce apar pe toata perioada anului.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si actionati cu incredere pentru obtinerea efectului maxim din curtea dumneavoastra.