Pavilion Gradina

Pavilion Gradina

Acest model de foisor din lemn, hexagonal vine sa completeze decorul exterior intr-un loc de interes public destinat special pentru desfasurarea unui anumit gen de activitati. Din acest motiv este impetuos necesar ca foisorul nostru sa fie realizat in culoarea alb.

Foisorul din imaginile noastre este unul de forma hexagonala. Este confectionat din lemn de rasinoase. Acesta este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Intrarea in foisor este una destul de generoasa , din punct de vedere tehnic foisorul este realizat pe baza stalpilor principali de rezistenta de 10-11 cm grosime. Acesta are o balustrada extrem de interesanta realizata din lamele verticale distantate intre ele , in forma de model traditional.

In partea superioara, foisorul este decorat cu un model de gardulet decorativ in forma de romb, bineinteles realizat tot din lamele tip fideluta. Acoperisul este si el unul de mare efect , asta datorita contrastului format intre culoarea sindrilei bituminoase si cea a foisorului.

Per ansamblu, produsul nostru este unul de mare efect pentru orice locatie.

In cazul in care dumneavoastra preferati un astfel de model de foisor,puteti sa il comandati in orice alta culoare doriti dumneavoastra in functie de disponibilitatea culorilor de la furnizor.