Pavilion Gradina Pret

Pavilion Gradina Pret

Modelul de foisor pentru gradina prezentat in imaginile noastre este unul de mari dimensiuni realizat pe un postament din ciment inalt de aproximativ 30 cm. Foisorul este realizat din lemn de rasinoase , bine finisat si lacuit cu tot ce este necesar pentru obtinerea unei bune protectii a lemnului la intemperii.

Pe toate laturile sale foisorul este inconjurat de stalpi principali de sustinere de 10-11 cm grosime, cu model de balustrada cu mana curenta, realizat din lamele verticale distantate intre ele si care sunt decupate in model traditional.

In partea de sus foisorul este prevazut cu contravantuire dar si cu un gardulet decorativ cu lamele verticale distantate intre ele. Acoperisul este realizat cu ajutorul sindrilei bituminoase de calitate superioara. Iar daca aveti ceva impotriva culorii sindrilei bituminoase sau a lemnului din care este facut foisorul, se poate rezolva foarte usor, sunteti liberi sa alegeti orice culoare doriti din paletarul de culori al producatorului.

Si pe buna dreptate ca aveti de unde alege culoarea preferata astfel incat aceasta sa se poata completa perfect cu restul corpurilor din interiorul curtii sau spatiului unde este amenajat foisorul.