Pavilion Gradina cu Dusumea

Pavilion Gradina cu Dusumea

Incercam sa va prezentam in imaginea alaturata un interesant model de foisor de forma octogonala. Acesta este realizat cu dusumea in interior si este realizat din lemn de rasinoase bine tratat impotriva intemperiilor.

Foisorul are la baza un model de balustrada usor distantat de la nivelul solului, ca de altfel si stalpii de sustinere. Aceasta este realizata din lamele verticale , usor distantate intre ele , ce au capacitatea de a crea un efect deosebit foisorului.

Noul produs prezentat aici se bazeaza pe existenta  elementelor de rezistenta care sunt contravantuirile. Aceasta contravantuire contribuie atat de mult la imbunatatirea decorului cat si a rezistentei.

Foisorul octogonal prezentat aici , este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara de la Tegola. Iar pentru o buna rezistenta in fata intemperiilor ce apar peste an , foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii foisorul nostru beneficiaza de un grad ridicat de rezistenta si astfel va poate fi de folos pe tot parcursul anului indiferent de anotimp.