Pavilion din Lemn Modern

Pavilion din Lemn Modern

Incercam sa va prezentam aici un alt model de foisor din lemn pentru gradina prin intermediul caruia curtea dumneavoastra poate capata un aspect interesant. Pentru realizarea acestui model de foisor, proprietarul a trecut mai intai la realizarea unui piedestal din ciment de aproximativ 40 cm inaltime. In aceste conditii, prin realizarea acestui postament , foisorul iese mult mai bine in evidenta.

Lungimea foisorului este de 4 metri si are o latime de 3 metri

Cu stalpi principali de rezistenta de 10 cm grosime si cu un model de balustrada din lambriu plin , foisorul este prevazut cu contravantuire necesara pentru o buna rezistenta a foisorului. De asemenea foisorul este prevazut cu un model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta distribuite in forma de romb.

Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de la TEGOLA a carei culoare poate fi aleasa in functie de preferinta din paletarul de culori de la producator. Si asta nu e tot. Foisorul estre tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, lacul este aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceste conditii foisorul poate rezista cu stoicism imptriva fenomenelor naturale precum ploaie, inghet , soare.