Pavilioane Din Lemn

Pavilioane Din Lemn

 

Foisoarele din lemn realizate de firma noastra au capacitatea de a se adapta pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati bazate in special pe socializare. Insa, unele dintre foisoare au fost concepute chiar si pentru un alt gen de activitati.

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un model de foisor din lemn adaptat special pentru a putea descrie ca si loc de alimentatie publica , la tarmul marii. Este vorba aici despre un model de foisor din lemn de rasinoase, de forma hexagonala.

Este montat pe un piedestal destul de generos ca si suprafata utila. De asemenea este prezenta aici si o balustrada care inconjoara foisorul ce este realizata din lambriu plin. Cele patru laturi batante sunt realizate din acelasi lambriu plin. Acoperisul este realizat din acelasi lemn de rasinoase , acoperit strategic cu o prelata din plastic, necesara pentru protectia impotriva intemperiilor.

Acest foisor este finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceste conditii foisorul nostru beneficiaza de o buna protectie pentru o perioada lunga de timp.

Culoarea foisorului poate fi aleasa in functie de preferinte din paletarul de culori de la producator.