Modele terase case

Modele terase case.

 

 

Va doriti un model de terasa care sa se incadreze perfect in curtea dumneavoastra ? Daca da, atunci puteti sa va opriti cateva momente asupra acestui model de terasa pe care proprietarul respectiv a ales sa il construiasca astfel incat sa poata optimiza la maxim spatiul din curte incat sa mu incurce traficul interior.

Terasa din imaginile noastre este realizata pe o placa de ciment. Are o forma aproape patrata si se bazeaza pe rezistenta stalpilor principali. Terasa beneficiaza de o intrare destul de generoasa , cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta sub forma dreptunghiulara, dar si cu o balustrada destul de generoasa pe una din partile laterale ale terasei.

Fiind vorba aici despre un produs din lemn, terasa din imaginile noastre este bine finisata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat. Astfel , terasa va putea beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Modelul de terasa prezentat aici este realizat in nuanta de wenge , culoare tot mai solicitata in ultima perioada. Insa, daca aceasta nuanta nu este preferata dumneavoastra o puteti schimba cu o alta nuanta existenta in paletarul de la producator.