Modele Porti Din Lemn

Viewty

Modele Porti Din Lemn

Daca va aflati in situatia de a alege un gard pentru amenajarea propriei curti cu un gard din lemn cum este cel din imaginile alaturate urmariti acest articol pentru a va face o imagine cat mai exacta in ceea ce priveste achizitionarea acestui model de gard, model in forma de jaluzea.

Gardul este definit de o fundatie de joasa inaltime, fara stalpi de rezistenta dar care este prevazuta cu tevi rectangulare de 4-5 cm grosime, tevi ce au rol in sustinerea si fixarea panourilor din lemn. In continuarea acestei descrieri va aducem la cunostinta ca firma noastra se ocupa doar cu prelucrarea lemnului, in cazul de fata cu realizarea panourilor din lemn ,

Va asiguram ca panourile din lemn sunt bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Aceasta lacuire ajuta foarte mult lemnul sa reziste impotriva intemperiilor ce se ivesc de-a lungul anului , gerul, soarele puternic, ploaia, vantul. Iar aceasta solutie este atat de buna incat aplicand o singura data acest lac este suficient pentru cativa ani buni.

In lipsa stalpilor principali de rezistenta, panourile de gard sunt prinse intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare de 4-5 cm grosime. De asemenea pentru a obtine un design mult superior este bine de stiut ca tevile rectangulare sunt mascate inteligent cu ajutorul unor lamele de aceeasi textura cu lemnul din care sunt construite panourile.

Din punct de vedere tehnic, lamelele care intra in alcatuirea acestui model de panouri din lemn au o latime de 14 cm si o grosime de 2 cm.

In finalul acestui articol va comunicam un mic aspect legat de culoare , acela ca in cazul in care culoarea din imaginile de mai sus nu este pe placul dumneavoastra o puteti schimba, culoarea alegand-o din paletarul de culori al producatorului.

Nu mai stati pe ganduri si nu ezitati sa ne contactati, timpul trece !