Modele Pergole Din Lemn

Modele Pergole Din Lemn

Pergolele din lemn, ca de altfel toate celelalte produse din lemn realizate de firma noastra imprumuta diferite forme, nuante si marimi in functie de necesitati. Tocmai din acest motiv va prezentam un alt model de pergola extrem de interesant. Acesta este realizat prin combinarea unei bancute cu doua jardiniere, gardulet decoratic, arcade si traverse.

Pentru montarea acestei pergole de mari dimensiuni, proprietarul a trecut mai intai la realizarea placii din beton necesara pentru mentinerea intr-o pozitie optima a pergolei. In cazul acestui model jardinierele sunt realizate din lambriu plin si stalpi principali de rezistenta ce sunt importanti pentru sustinerea arcadelor cu traverse.

Sezutul bancutelor este realizat in model de romb.

Cu alte cuvinte , daca aveti o curte in care doriti ca totul sa arate in functie de propriile dorinte, atunci nu ezitati sa comandati un model de pergola, ca cel prezentat in imaginile noastre. iar daca sunteti lipsite de inspiratie in ceea ce priveste amplasarea acestui model de pergola in propria curte atunci va reamintim ca firma noastra va asigura si consultanta. Asa ca , impreuna putem gasi solutia optima in ceea ce priveste curtea sau gradina dumneavoastra. Resrul ramane la aprecierea dumneavoastra.