Modele Garduri din Lemn

Modele Garduri din Lemn

Prin intermediul acestui model de gard incercam din nou sa va atragem atentia asupra nenumaratelor posibilitati de amenajare a unei curti si implicit de a delimita-o, cu un produs extrem de interesant , atat prin natura lemnului cat si a felului in care a fost realizata fundatia acestui gard.

Pe langa faptul ca marea majoritatea a gardurilor prezinta o baza si stalpi principali de sustinere, acesta este prevazut si cu o bordura in partea superioara, dupa cum se poate observa in imaginile alaturate.

in schimb, panoul de gard este realizat din lamele , lamele ce sunt construite din lemn de rasinoase,  orientate in plan orizontal sub forma de jaluzea. Acestea au o latime de 14 cm si o grosime de 2 cm iar pentru a le asigura o cat mai buna protectie, ele sunt lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceasta situatie va puteti bucura de o buna rezistenta a gardului pentru o indelungata perioada de timp. Referitor la culoare, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinta dumnevoastra si o puteti alege din paletarul de culori de la producator.