Modele Gard Lemn Vertical

Modele Gard Lemn Vertical

A venit momentul sa realizati un model de gard pentru propria curte si nu stiti de sa alegeti  ? A-ati ajuns chiar unde trebuie. In urmatoarea prezentare o sa va recomandam cu incredere oferta noastra de garduri din lamele tip matrice sau tip jaluzea, doua dintre cele mai solicitate modele.

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un model de gard din lamele tip jaluzea care poate fi transformat imediat intr-o solutie ideala de imprejmuire a curtii sau a spatiului de care dispuneti.

Modelul de gard prezentat aici este realizat pe baza uei fundatii de joasa inaltime cu stalpi principali de rezistenta amplasati la o distanta de maxim doi metri intre ei. Acestia reprezinta principala sursa de sustinere a panourilor din lemn.

Referitor la panourile din lemn , acestea sunt realizate din lamele de 12 cm latime si 2 cm grosime lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Solutia este necesara in vederea asigurarii unei bune protectii impotriva intemperiilor.

In ceea ce priveste culoarea, aceasta este nuc si este aleasa astfel incat sa poata intra in stransa legatura cu tot ce se afla in interiorul curtii.