Modele Foisoare de Gradina

Modele Foisoare de Gradina

 

Modelul de foisor din imaginea alaturata este unul atipic in sensul ca acesta este prevazut cu doua dintre laturi mult mai mari decat restul. Ceea ce face ca acest model de foisor octogonal sa para cumva turtit . Insa, avantajul  acestui model de foisor este acela ca poate optimiza foarte bine spatiul interior din curtea dumneavoastra. Astfel, traficul in interior nu poate fi ingreunat.

Modelul respectiv de foisor este realizat din lemn de rasinoase. Are o podea la interior si este imprejmuit cu un model de balustrada realizat din lamele care sunt distantate intre ele. Stalpii principali de sustinere ai foisorului au o grosime de aproximativ 10 cm grosime. In partea superioara , foisorul este prevazut cu un gardulet decorativ la fel ca si modelul de balustrada avand si contravantuire.

Contravantuirea este extrem de importanta atat ca decor cat si ca utilitate. Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Foisorul este bine tratat si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA cu slefuire dupa fiecare strat. Asta inseamna ca modelul respectiv de foisor poate beneficia de o buna rezistenta in fata tuturor intemperiilor indiferent de anotimp.