Modele foisoare cu gratar

Modele foisoare cu gratar

Foisorul din lemn de rasinoase prezentat aici se integreaza perfect in categoria produselor care pot fi transformate cu mare usurinta intr-o bucatarie de vara. Si asta datorita dimensiunilor sale generoase , cat si prin prisma posibilitatilor diverse de amenajare la interior.

Foisorul din imaginile noastre este unul de mari dimensiuni, a carui rezistenta si echilibru sunt asigurate de stalpii principali de sustinere de 12 cm grosime.Foisorul este plasat pe un piedestal inalt cu un model de balustrada realizat pe baza lamelelor usor distantate intre ele si care sunt orientate in plan vertical, sub forma modelului traditional.

Accesul la interiorul acestui foisor se face cu doua portite batante realizate din acelasi model de gardulet decorativ, in model traditional. Foisorul este prevazut cu contravantuire in partea superioara, cat si cu model de acoperis realizat din sindrila bituminoasa.

De asemenea este bine de precizat faptul ca peretele din spate al foisorului este realizat din lambriu plin, iar la interiorul foisorului se regaseste si un gratar din caramida cu plita si chiuveta , cu tot ce trebuie pentru a desfasura o buna activitate in ceea ce priveste activitatile specifice dintr-o bucatarie obisnuita.

Restul foisorului poate fi folosit dupa bunul plac cu tot ce este necesar pentru amenajarea unui astfel de spatiu, mai ales in situatia in care lemnul folosit la fabricarea acestui model de foisor este protejat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in 3 straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Aceasta este solutia pe care noi o aplicam fiecarui produs din lemn care iese pe linia de fabricatie.