Modele de Foisor

Modele de Foisor

Generos ca si spatiu interior , acest model de foisor din lemn pentru o curte sau gradina vine sa completeze in mod placut seria de foisoare realizate de firma noastra. Modelul de foisor prezentat aici este de forma unui patrat.

Este realizat pe o fundatie din ciment de 15-20 cm grosime, acesta include si o balustrada realizata din lambriu plin in pozitie verticala. Stalpii principali de sustinere ai acestui model de foisor sunt de 10 cm grosime si sunt prevazuti in partea superioara cu contravantuire cat si cu un model de gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta in forma de romb ce asigura decorul la 4 din cele 8 panouri ale foisorului.

Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de la Tegola . In interior foisorul este dotat cu o masa si bancute de jur imprejurul foisorului. in aceste conditii noul nostru produs va poate  scoate din incurcatura ori de cate ori vine vorba de relaxare si confort.

Culoarea acestui model de foisor este pin . In cazul in care dumneavoastra doriti o alta culoare pentru foisorul care urmeaza sa il comandati o puteti alege din paletarul de culori al producatorului, astfel incat foisorul din imagine sa poata intra in mod evident in dialog cu celelalte produse aflate in imediata apropiere.