Mobilier gradina lemn masiv

Mobilier gradina lemn masiv.

 

Un set de patru scaune cu o masa destul de ingusta ca si suprafata de lucru, asa cum se poate observa si din imaginile alaturate.

Atat scaunele , cat si masa sunt realizate din lemn masiv de rasinoase, mai exact din scandura de 4 cm grosime, in diferite forme si marimi, astfel incat sa va poata fi de real folos in diferite situatii. Lemnul din care este confectionat acest model de patru scaune si o masa este bine finisat si rotunjit pe muchii iar pentru o buna protectie , acesta este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in doua straturi cu slefuire intre straturi.

De asemenea culoarea este negru, cu posibilitatea de a fi inlocuita cu oricare alta nuanta din cele propuse de producator.

In alta ordine de idei, datorita faptului ca masa este realizata cu o suprafata de lucru destul de redusa, intregul set de  mobilier poate fi incadrat cu succes. la solutia respectiva s-a ajuns dupa o consultare in prealabil cu actualul proprietar. Acesta a fost de acord iar noi am pus in aplicare. Si iata rezultatul.

Pentru obtinerea unui confort mult sporit , in cazul acestui set de scaune cu masuta, pot fi create optional si perne din burete tapitat cu un material din stofa rezistent la uzura, care este prevazut cu fermoar. Asa se face ca produsele noastre sunt mult mai solicitate in ultima perioada.