Masa Din Lemn Pentru Terasa

Masa Din Lemn Pentru Terasa

Fie ca este vorba despre unul sau mai multe scaune din lemn pentru gradina, o masa cu bancute sau chiar o cusca pentru animale, toate aceste produse destinate pentru uzul extern sunt bine finisate si tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire intre straturi.

Pentru realizarea tuturor acestor produse s-a folosit numai lemnul de rasinoase bine tratat si lacuit in diverse marimi si grosimi, astfel incat acestea sa poata beneficia de o buna rezistenta la intemperii.

Atat masa, bancutele cat si scaunele sunt realizate prin acordarea unei atentii deosebite fiecarui element din lemn, ale caror muchii sunt rotunjite si bine finisate. Asa ca, daca aveti o curte sau o gradina, indiferent cat de ingusta ar putea fi aceasta, o masa cu bancute, canapele si scaune, ca cele prezentate aici, ar putea fi de mare efect.

Cu alte cuvinte ar fi necesar si oportun sa puneti accentul pe calitate si sa achizitionati cu atentie exact produsul care vi se potriveste mai bine pentru propria curte.

Iar in ceea ce priveste pretul de achizitie trebuie sa stiti ca acesta nu va poate afecta buzunarul deoarece noi suntem producatori directi .