Masa Din Lemn Masiv Rustica

Masa Din Lemn Masiv Rustica

Ca oricare alta categorie de corpuri de mobilier pentru gradina, categoria mobilierului de gradina cuprinde o larga varietate de produse din lemn de rasinoase. Iar pentru a va convinge cu privire la acest aspect incercam sa va prezentam aici un model de mese a caror destinatie este exact amenajarea zonelor exterioare.

Mesele respective sunt realizate din lemn masiv de brad intr-un design rustic. Asa ca, in momentul in care doriti sa amenajati curtea sau gradina cu astfel de produse trebuie sa aveti in vedere si cat de bine reusesc aceste produse sa se sincronizeze cu imobilul de la interiorul curtii dar si cu restul articolelor de mobilier de gradina, din imediata sa apropiere.

Din punct de vedere tehnic, un astfel de produs este realizat dintr-un blat , mai exact dintr-o suprafata de lucru destul de generoasa, de aproximativ 15 cm grosime. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici. Tinand cont de grosimea blatului si greutatea sa este bine de stiut ca si picioarele de sustinere ale acestei mesa sa fie realizate tot din lemn masiv, cele patru picioare ale mesei  fiind unite intre ele cu alte componente din lemn masiv.

Mesele din imagine sunt prezentate in stare bruta, ceea ce inseamna ca acestea pot fi vopsite in oricare alte nuante ce le ve-ti gasi i9n paletarul producatorului. Dicolo de acest aspect  mesele pot fi lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare stat aplicat.

In aceasta situatie , mesele din imaginile noastre nu pot fi afectate de diferentele mari de temperatura ori de influenta intemperiilor, timp de mai multi ani .