Masa De Gradina Acoperita

Masa De Gradina Acoperita

In imaginea alaturata va propunem spre analiza si orientare un nou produs util si necesar pentru utilarea propriei curti sau gradini. Este vorba aici despre o bancuta cu doua canapele si acoperis. Noul produs, dupa cum este prezentat reprezinta o alta optiune prin care curtea sau gradina dumneavoastra, indiferent cat de ingusta ar fi poate beneficia de un interesant corp de mobilier necesar pentru relaxare.

Este un produs realizat din lemn de rasinoase care poate fi extrem de util in diverse situatii. Aici puteti servi micul dejun, pranzul sau cina impreuna cu familia sau sa desfasurati un alt gen de activitati de relaxare.

Produsul prezentat aici este realizat din lemn de rasinoase de diferite grosimi in functie de posibilitati. Atat masuta cat si bancutele sunt fixe, asa ca trebuie sa calculati de la bun inceput care trebuie sa fie inaltime si dimensiunile acestora astfel incat sa se poata plia pe necesitatile dumnevoastra.

Produsul respectiv poate fi decorat in oricare alta culoare din cele preferate de dumneavoastra. In ceea ce priveste protectia impotriva intemperiilor, produsul nostru este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii va puteti bucura de o buna protectie pentru cativa ani consecutivi.

Din alt punct de vedere, daca spatiul va permite atunci puteti comanda pentru curtea sau gradina dumneavoastra doua sau mai multe astfel de corpuri de mobilier acoperite cu sindrila bituminoasa de calitate de la TEGOLA.

Iar ca element suplimentar este de preferat ca acest corp de mobilier necesar pentru amenajarea spatiului exterior sa fie amplasat pe o placa de ciment sau sa fie usor distantat de la nivelul solului.