Intretinere Gard Din Lemn

Intretinere Gard Din Lemn

Realizat dupa dorinta proprietarului cu o fundatie impunatoare, acest model de gard vine sa ne impresioneze prin proprietatile sale bine definite intre partile din ciment si lemn. Si pentru ca firma noastra nu se ocupa cu realizarea acestei parti a gardului, noua ne ramane sa va prezentam doar ce tine de partea din lemn.

Asadar panourile din lemn sunt realizate din lamele orizontale usor distantate intre ele si care au capacitatea de a emana un aer nobil. Mai ales in situatia in care modelul respectiv de gard reuseste sa intre intr-un bun dialog cu imobilul de la interior, lucru ce se poate observa din imaginile pe care noi vi le prezentam aici.

Mare parte din elementele definitorii ale gardului se regasesc si la imobilul din imediata apropiere. Si pentru ca aici este vorba despre un produs din lemn de rasinoase prelucrat de firma noastra  este bine de stiut ca lemnul este bine finisat si tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Referitor la culoare , puteti alege orice culoare din paletarul de culori de la producator in functie de preferinta dumneavoastra.