Imagini Pergole Din Lemn

Imagini Pergole Din Lemn

Iata , avem aici un alt model simplu de pergola  dar care se poate transforma imediat intr-un loc ideal de realaxare alaturi de persoanele dragi dumneavoastra. Asa ca este necesar sa va aplecati putin vederea si asupra acestei pergole realizata din lemn de rasinoase.

Pergola este construita pe baza a doi stalpi principali de rezostenta. Acestia din urma sunt uniti intre ei de o grinda principala si paravantuiri ce sunt atat de importante si necesare pentru rezistenta si echilibrul acestui model de pergola.

De asemenea partea superioara a pergolei este confectionata din traverse de 14 cm latime si 2 cm grosime , bine distantate intre ele. Si pentru ca acest model este unul aliniat imobilului ,  celalalt capat al traverselor este sprijinit de partea superioara a imobilului respectiv cu ajutorul unei alte grinzi la fel de importanta.

Dincolo de acest aspect, pergola prezentata aici este lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat, conditie necesara pentru ca pergola respectiva sa poata rezista la fel de bine tuturor intemperiilor indiferent de anotimp.

In alta ordine de idei, pergola este vopsita in culoarea castan. In cazul in care dumneavoastra aveti alte preferinte, atunci noi va asiguram ca puteti obtine pergola in diferite nuante si culori din cele peste 20 de nuante disponibile in paletarul de culori de la producator.

Asa ca nu mai pierdeti timpul si amenajati-va propria curte cu propriul produs in functie de necesitati si preferinte.