Imagini Foisoare Lemn

Imagini Foisoare Lemn

Realizat in culoare alb, modelul de foisor octogonal vine sa surprinda in mod placut prin forma design si marime. Acest lucru se datoreaza faptului ca doua dintre laturile foisorului sunt mult mai mari decat restul, foisorul acesta reusind sa se impuna prin simplul fapt ca este realizat pe o platforma din ciment de aproximativ 10 cm grosime.

Este confectionat din lemn de rasinoase de calitate superioara cu o balustrada usor distantata de nivelul solului, cu mana curenta si cu lamele verticale , usor distantate intre ele si decupate in mod traditional.

Stalpii principali de sustinere ai acestui foisor din lemn pentru gradina sunt de 10-11 cm grosime . Ei sunt prelungiti in partea superioara a foisorului cu contravantuire dar si cu model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta in forma de romb.

Acoperisul foisorului este realizat din sindrila bituminoasa de calitate de la TEGOLA. In aceste conditii produsul nostru poate fi o adevarata oportunitate de amenajare, in special in situatia de fata in care foisorul este de culoare alb.

Dar daca aceasta nuanta va deranjeaza o puteti inlocui cu oricare alta culoare existenta existenta in palatarul furnizorului.