Garduri Pentru Gradina

Garduri Pentru Gradina

Prin intermediul acestor imagini atasate aici, incercam sa va prezentam un interesant model de gard matrice realizat pe baza unei fundatii de joasa inaltime prevazuta cu tevi rectangulare de 4-5 cm grosime. Acestea din urma au un rol extrem de important , ci anume acela de a fixa panourile din lemn in fundatia din ciment.

Iar pentru obtinerea unui efect exterior extrem de interesant , tevile rectangulare sunt mascate inteligent cu lamele din lemn de rasinoase, ceea ce lasa impresia de o buna continuitate a gardului. Gardul are o oarecare inaltime prin care impiedica privirile indiscrete ale trecatorilor cat si eventualii hoti.

In ceea ce priveste lamelele panourilor , acestea sunt realizate la 12 cm latime si 2 cm grosime. Lemnul din care sunt facute panourile este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca gardul respectiv va pute beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor pe tot parcursul anului indiferent de anotimp. Culoarea acestui gard este castan, insa trebuie stiut faptul ca aceasta nuanta poate fi schimbata cu oricare alta culoare disponibila si existenta in paletarul de culori de la producator.