Garduri lemn tip jaluzea

Garduri din lemn tip jaluzea

Realizat din lamele de 4 cm grosime si 14 cm latime , modelul respectiv de gard tip jaluzea , intra sa completeze in mod elegant seria de garduri extrem de interesante si necesare pentru amenajarea unei curti , chiar si a unei curti cu un anumit grad de confort.

Gardul prezentat aici este cu atat mai interesant cu cat intre partea de ciment si partea din lemn a gardului se observa un anumit contrast cromatic.

Dincolo de asta, partea de lemn a gardului este realizata din lamele rotunjite pe margini si care sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat. Aceasta solutie o aplicam cu succes in cazul tuturor produselor din lemn pentru gradina, pentru a putea beneficia de o proetectie foarte buna in cazul intemperiilor, indiferent de anotimp.

Un alt aspect interesant al acestui model de gard este culoarea. Nuanta de wenge este tot mai solicitata in ultimul timp in randul clientilor nostri. Iar daca dumneavoastra doriti o alta culoare , aceasta poate fi schimbata in functie de preferinta si in functie de oricare nuanta existenta la acel moment in paletarul de culori de la producator.

Garduri din lemn tip jaluzea.