Garduri lemn matrice

Garduri lemn matrice.

 

Gardul din imaginea alaturata este realizat pe baza unei fundatii din ciment pavate, ale carui panouri din lemn sunt realizate din lamele orizontale in model tip  matrice. Este un model foarte interesant indiferent din ce parte este observat.

Panourile de gard sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase , distantate in plan orizontal sub forma unui model tip matrice. Acestea sunt bine lacuite si finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA. Acesta este aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Numai in aceste conditii gardul isi poate pastra calitatile pentru  o perioada foarte lunga de timp, referindu-ne aici la ani intregi fara sa aveti probleme cu acesta.

Culoarea acestui model de gard este PIN. Insa, daca dumneavoastra doriti o alta culoare , gardul poate fi vopsit in functie de preferinta dumneavoastra.

Dincolo de asta, atunci cand doriti sa va amenajati curtea cu un model anume de gard este impetuos necesar ca acesta sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul sau oricare alt produs similar aflat in interiorul curtii.