Garduri Ieftine

Garduri Ieftine

Urmatorul model de gard tip matrice vine sa ne intareasca convingerea ca acesta reprezinta solutia ideala pentru amenajarea unei curti cu un produs de mare valoare . Are la baza o fundatie din ciment de joasa inaltime prevazuta din loc in loc cu tevi rectangulare de 4-5 cm grosime, tevi ce ne sunt necesare pentru o buna fixare a panourilor din lemn.

De asemenea aducem la cunostinta si aparitia stalpilor principali de rezistenta, stalpi ce ii gasim doar la portile de acces, acolo unde sunt de maxima necesitate si au rol de sustinere. Este bine de stiut faptul ca la amenajarea curtii cu un astfel de model de gard, responsabilitatea cu privire la construirea fundatiei de ciment ii revine noului proprietar, firma noastra neavand in atributii realizarea acestei parti a gardului.

Panourile gardului sunt realizate din lamele orizontale distribuite in model de matrice. Acestea beneficiaza de un tratament special ci anume sunt lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA. Acest lac este aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Dupa aplicarea acestui tratament, gardul va face fata tuturor intemperiilor ce apar pe toata perioada anului, fie ca este vorba: de soare, ploaie, ger sau vant puternic. Aceasta este una dintre principalele conditii necesare pentru a pastra lemnul la aceeasi calitate indiferent de anotimp.