Garduri Drobeta Turnu Severin

Garduri Drobeta Turnu Severin

Ideile de amenajare a diferitelor spatii sunt extrem de diverse si vin sa completeze in mod evident seria posibilitatilor de amenajare a unei carti. Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un alt model de gard matrice care prin inaltimea sa extrem de joasa pentru un astfel de gard, in mod sigur ne poate spune cate ceva despre zona de amplasare.

Gardul din imaginile noastre este montat pe o fundatie extrem de joasa ca si inaltime, cu tevi rectangulare  din loc in loc , la o distanta de maxim 2 metri lungime. Si pentru ca tot a venit vorba despre lungimea dintre tevile rectangulare sau stalpi este indicat ca lungimea panourilor sa nu depaseasca aceasta distanta de maxim 2 metri.

Panourile de gard sunt formate din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime orientate in model de matrice. Gardul respectiv are o inaltime de maxim 1 metru, ceva neobisnuit pentru un asemenea model de gard. Acest tip de gard este folosit ca si element despartitor a doua proprietati dintr-un cartier de la marginea capitalei.

Dincolo de acest aspect, culoarea gardului poate fi schimbata in functie de preferinta dumneavoastra dar si in functie de forma, culoarea si design-ul imobilelor aflata in imediata apropiere.