Garduri din lemn

Desi, nu mai este de mult o noutate in ce priveste rolul si importanta gardurilor din lemn, cat si scopul initial pentru care acestea sunt concepute, noi incercam sa venim aici cu cateva precizari referitoare la gardurile din lemn.
Si sustinem cu tarie ca rolul principal al gardurilor din lemn este acela de a limita anumite perimetre, zone sau spatii. Acolo unde, aceste accesorii asigura mai mult sau mai putin protectia a tot ce se afla la interiorul respectivului perimetru.

Cum era de asteptat, in cadru acestei categorii principale venim in atentia clientilor nostrii, cat si a persoanelor care au nevoie de putina inspiratie in ceea ce priveste aceste garduri din lemn, cu o gama variata de astfel de produse, de marimi si modele diferite.
In asa fel incat este practic imposibil sa nu gasiti aici un model de gard din lemn care sa se poata plia pe nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra.

Si sustinem cu tarie acest lucru, ca urmare a unei experiente bogate, de peste 10 ani de activitate in confectionarea produselor din lemn.
Perioada in care am reusit sa facem fata cu succes tuturor solicitarilor venite din partea clientilor nostrii.

Cat si sa asiguram, confortul, relaxarea si protectia de care clientii nostrii au atata si atata nevoie la exteriorul, cat si la interiorul propriilor locuinte.
Asadar, in cadrul acestei categorii cele mai solicitate astfel de produse sunt acele garduri din lemn rustice executate pe baza lamelelor din lemn de rasinoase orientate in plan vertical si orizontal, prin realizarea a doua modele absolut atractive.
Si este vorba aici despre modelul de gard matrice, care are acelasi efect vizual pe ambele parti ale gardului.

La care se mai adauga si modelul de gard jaluzea, ale caror lamele principale se suprapun foarte putin, una peste cealalta si astfel reusesc sa optureze vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului. Astfel incat gradul de intimitatea oferit de gard, pentru persoanle de la interiorul curtii de exemplu este unul mult superior.

Iar pentru a va putea orienta mult mai bine in acest sens avem aici o varietate larga de garduri din lemn poze. Mergand pe principiul potrivit caruia o imagine face cat o mie de cuvinte.
Si asta nu e tot. Pentru ca in aceasta categorie de produse si accesorii sunt incluse si acele garduri din lemn moderne. Concepute la fel ca si celelalte modele de garduri, pe baza lamelelor realizate din lemn de rasinoase.
Aceasta fiind textura lemnului care se comporta cel mai bine la conditiile climaterice din Romania.
Motiv pentru care recomandam cu incredere sa optati pentru realizarea gardurilor din lemn de rasinoase.

Iar ca element suplimentar, va asiguram de faptul ca firma noastra executa aceste garduri din lemn, cat si toate celelalte produse din aceeasi textura, prin aplicarea unei protectii sporite a lemnului.
Operatiune pe care firma noastra o executa prin aplicarea a trei straturi din cel mai bun lac cerat pe baza de apa existent pe piata de profil din Europa, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.
Si toate acestea sunt posibile la cele mai acceptabile preturi garduri din lemn.

Magazin online garduri din lemn : Vezi Preturi 

Garduri din lemn

Garduri din lemn pentru gradina. Garantat cel mai bun pret din Romania