Garduri din Lemn Voluntari

Garduri din Lemn Voluntari

Un alt model de gard care iese in evidenta atat prin textura cat si prin nuanta este acest model tip matrice, realizat prin combinatia a doua culori, alb si wenge. Albul se regaseste la structura din ciment a gardului. Nuanta de wenge se regaseste la partea din lemn.

Si pentru ca tot ne aflam la acest capitol, cel al culorii este bine de precizat ca cele doua nuante se pot schimba in functie de preferinta dumneavoastra. Toate culorile disponibile le puteti observa in paletarul de culori de la producator.

Fundatia gardului este una de dimensiuni obisnuite cu o inaltime de aprocimativ 50 cm, cu stalpi principali de sustinere realizati din ciment . Iar panourile de lemn reflecta modelul matrice la baza caruia se afla lamelele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Aceste lamele sunt bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Acest tratament aplicat face ca acest model de gard sa poata beneficia de un grad ridicat de rezistenta in fata tuturor intemperiilor de pe parcursul intregului an.

Gardul poate fi cu atat mai interesant daca , culoarea imobilului dumneavoastra impreuna cu culoarea accesoriilor de mobilier exterior ar fi de aceeasi nuanta cu cea a gardului.