Garduri din Lemn Verticale

Garduri din Lemn Verticale

Realizat pe baza unei fundatii extrem de joase ca si inaltime, acest model de gard tip matrice, prezentat in imaginile noastre se poate transforma repid intr-o solutie viabila de amenajare a unei curti. Gardul din imaginile alaturate este realizat din lamele orizontale distribuite in model matrice.

In acest caz panourile din lemn din care este realizat acest model de gard sunt bine echilibrate si prinse intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare de 4-5 cm grosime. Pentru un efect deosebit, lamelele sunt mascate intre ele cu ajutorul lamelelor verticale astfel incat gardul sa imprumute aspectul de continuitate.

In continuarea acestei expuneri este bine de precizat si faptul ca fiecare dintre panouri este prevazut in partea de mijloc cu o alta lamela tip fideluta. Aceasta lamela are rolul de a mentine in aceeasi pozitie optima lamelele principale reusind sa inlature in totalitate posibilitatea ca acestea sa se deformeze in timp.

Culoarea acestui model de gard este Wenge, dar daca preferati o alta culoare , nu este o problema deoarece o puteti alege din paletarul de culori de la producator.

In ceea ce priveste protectia fata de actiunea intemperiilor, lemnul de gard este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.  Protectia respectiva nu face altceva decat sa asigure o buna rezistenta produselor din lemn pentru mai multi ani consecutivi.