Garduri Din Lemn Tunari

Garduri Din Lemn Tunari

Modelul de gard prezentat aici reprezinta o idee interesanta de amenajare a unei case cu un produs de mare valoare.

Gardul respectiv este definit de o fundatie din ciment pavata cu imitatie de piatra. Are in alcatuirea lui de asemenea si stalpii principali de rezistenta , bine realizati , din acelasi material de mare efect ca si baza fundatiei din ciment.

Combinatia acestui model de fundatie cu panourile din lemn de rasinoase in model de matrice face ca acest gard da fie unul de mare efect. Tocmai de aceea am ales sa va prezentam acest model de gard ce poate fi comandat in diverse culori in functie de preferinte dar si in functie de celelalte lucruri aflate in interiorul curtii. Si pentru ca noi nu ne ocupam de realizarea partii din ciment a gardului ne vom opri asupra panourilor din lemn.

Panourile din lemn sunt realizate din lemn de rasinoase , bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIa, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Aceasta este solutia optima necesara pentru obtinerea unei bune protectii impotriva intemperiilor diverse. In ceea ce priveste culoarea , aceasta este wenge, culoare ce ne surprinde intr-un mod placut ori de cate ori este nevoie. Dar asta nu e tot. gardul poate fi comandat in diverse nuante si culori in functie de preferinte.