Gard Din Lemn Tratat

Gard Din Lemn Tratat

Curtea , ca si casa sunt doua locatii care vorbesc in egala masura despre cum sunt proprietarii lor.  Incercam sa va prezentam aici un alt model de gard din lamele tip jaluzea care poate fi transformat imediat intr-o solutie interesanta de amenajare a unei astfel de curti.

Fundatia gardului este una care iese din tiparele unei astfel de constructii. Este prevazuta cu stalpi principali de rezsistenta si constituie un interesant si fiabil postament pentru sustinerea panourilor de gard din lemn de rasinoase.

Acestea din urma, panourile sunt realizate in model de jaluzea. Sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in doua straturi cu slefuire intre straturi. Modelul respectiv de gard are capacitatea de a optimiza foarte bine vizibilitatea creand astfel un anumit grad de intimitate la interiorul curtii cat si siguranta de care avem atata nevoie.

Mai ales atunci cand vine vorba despre siguranta impotriva vizitelor inopinante ale hotilor.

Si tot la acest model de gard ar mai fi de spus ca acesta ar putea fi comandat in diferite nuante si culori in functie de preferinte.