Garduri Din Lemn Teoconstruct

Garduri Din Lemn Teoconstruct

Un alt model de gard din lamele tip jaluzea din cele produse de firma noastra vine sa ne convinga ca un astfel de model de gard poate imprejmui cu succes chiar si o curte aflata in panta dupa cum bine se poate observa in imaginile prezentate.

Gardul este construit pe o fundatie de joasa inaltime si este prevazut din loc in loc cu tevi rectangulare de 4-5 cm grosime. Inaltimea gardului este de aproximativ 2 metri iar in ceea ce priveste panourile din lemn , acestea sunt realizate din lamele tip jaluzea bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceasta situatie gardul din imagine poate fi o solutie ideala de amenajare a oricarei curti indiferent de unghiul de inclinare al pantei.

Asa ca puteti comanda un astfel de produs in orice culoare doriti. Acest model de gard are capacitatea de a optimiza foarte bine vizibilitatea astfel incat sa poata crea sentimentul de intimitate in interiorul curtii.

Asa ca nu ezitati sa comandati un astfel de model de gard si astfel sa puteti avea un avantaj total in fata celorlalte persoane.