Garduri Din Lemn Snagov

Viewty

Garduri Din Lemn Snagov

Lamelele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 4 cm grosime constituie solutia optima de realizare a panourilor care intra in componenta acestui model de gard. Un produs extrem de interesant pentru amenajarea unei curti.

Gardul este realizat avand la baza o fundatie din ciment , nu prea inalta , de aproximativ 30 cm cu tevi rectangulare din loc in loc, la o distanta de 2 metri intre ele. Tevile rectangulare inlocuiesc cu succes stalpii principali de sustinere ai panourilor din lemn. Acestea sunt bine mascate cu lamele din lemn orientate in plan vertical.

In conditiile date gardul din lamele tip jaluzea reprezinta o adevarata oportunitate de amenajare a unei curti. Mai ales atunci cand prin nuanta si model aceasta reuseste sa intre in stransa legatura cu imobilul sau cu celelalte corpuri de mobilier din interiorul curtii.

Dincolo de acest aspect, pentru o buna protectie impotriva intemperiilor , gardul este bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Trebuie stiut faptul ca toate aceste mici detalii contribuie semnificativ de mult la creearea uneia dintre cele mai interesante modele de garduri din lemn de rasinoase ce sunt executate de firma noastra.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si comandati imediat ce se potriveste stilului dumneavoastra.

Viewty

Viewty