Garduri din Lemn Slatina

Garduri din Lemn Slatina

Un model de gard matrice, fara stalpi de sustinere dar cu tevi rectangulare de 4-5 cm grosime vine sa isi demonstreze eficienta prin modul in care este executat. Gardul acesta este este executat pe baza unei fundatii de 40-50 cm inaltime prevazuta cu tevi rectangulare din 2 in 2 metri.

Panourile de gard sunt realizate din lamele de lemn de rasinoase de 2 cm grosime si 14 cm latime. Lamelele sunt orientate in plan orizontal in forma de matrice. Iar ca elemente suplimentare , la fiecare panou , lamelele sunt bine fixate de existenta altor doua lamele tip fideluta , orientate pe vericala.

In ceea ce priveste pastrarea calitatii lemnului, acesta este bine protejat cu ajutorul lacului cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceasta situatie, nici ploaia, nici soarele si nici gerul cumplit al iernii nu mai au nici un efect asupra acestui model de gard din lemn pentru o lunga perioada de timp.

Prin opacitate si inaltime, acest model de gard reuseste sa raspunda cu succes tuturor solicitarilor venite din partea clientilor. De asemenea o alta caracteristica a acestui gard estea aceea ca reuseste sa ofere o buna protectie tuturor lucrurilor aflate in interiorul curtii respective.