Garduri din Lemn Si Piatra

Garduri din Lemn Si Piatra

Design-ul folosit la realizarea acestui model de gard face ca produsul nostru sa fie unul de mare finete astfel incat gardul , in starea lui finala sa fie unul cu adevarat special. Modelul de gard prezentat in imaginile noastre se bazeaza pe existenta unei fundatii de inaltime medie , de aproximativ 70 cm grosime. Aceasta se continua cu stalpii principali de sustinere , din ciment de 25 cm grosime.

Stalpii principali de sustinere sunt realizati la o distanta unul fata de celalalt de maxim 2 metri. Iar panourile din lemn sunt realizate dintr-un model care este la fel de interesant indiferent din ce parte va fi privit, fie din interiorul ori exteriorul curtii.

Gardul se bazeaza pe lamele orientate in plan orizontal. Aceste lamele sunt distantate intre ele si li s-au adaugat un model de rame cu aplicare pe ambele  parti ale gardului.

In conditiile date respectivul model de gard vine sa aduca un plus de eleganta noii constructii atat la exteriorul cat si la interiorul curtii.

Culoarea gardului este Wenge , insa poate fi schimbata cu oricare alta nuanta din cele existente in paletarul de culori de la producator. Asa ca nu uitati sa acordati atentia cuvenita propriei curti prin amenajarea acestieia cu un produs extrem de util si modern asa cum este cel prezentat de noi in acest articol.