Garduri Din Lemn Si Beton

Garduri Din Lemn Si Beton

Contrastul bine definit reprezinta principala caracteristica a acestui model de gard. Si asta datorita fundatiei din ciment realizata la joasa inaltime.

Este existenta aici o bordura principala de aproximativ 40 cm inaltime, cu stalpi principali de rezistenta de 20 cm grosime necesari doar pentru sustinerea portilor de acces, atat cea mare cat si cea mica.

Sunt prezente si tevile rectangulare de 4-5 cm grosime , plasate din loc in loc ce au rolul de a fixa si a sustine panourile din lemn,  realizate din lamele, lamele ce sunt  fabricate din lemn de rasinoase orientate in model jaluzea.

Panourile respective sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Culoarea acestui model de gard este Wenge, insa pentru a se asorta cu culoarea celorlalte corpuri de mobilier exterior sau cu imobilul in care locuiti , aceasta poate fi aleasa in functie de preferinta dumneavoastra din paletarul de culori de la producator.

Si pentru ca tot suntem la acest capitol , este bine de precizat si faptul ca panourile din lemn formeaza un contrast deosebit cu fundatia din ciment ce are culoarea alb.

Iar ca o precizare suplimentara va aducem la cunostinta ca in cele mai multe din cazuri contrastul are un efect deosebit de bun atunci cand vine vorba despre realizarea unui asemenea model de gard.

Cu alte cuvinte daca aveti nevoie de liniste, protectie si intimitate, atunci puteti miza cu mare incredere pe eficienta si utilitatea unui astfel de model de gard atat de necesar pentru amenajarea propriei curti.