Garduri din Lemn Rustice

Garduri din Lemn Rustice

Pentru a va putea orienta cat mai corect in alegerea unui model de gard pentru imprejmuirea curtii venim in sprijinul dumneavoastra cu un interesant model de gard. Acest model de gard este realizat de asemenea pe o fundatie de joasa inaltime pavata cu piatra.

Modelul de gard prezentat aici este lipsit de stalpii principali din ciment. Acestia din urma fiind inlocuiti din loc in loc la o distanta de maxim 2 metri de tevile rectangulare de 4 cm -5 cm grosime.Dupa montarea panourilor , tevile sunt mascate inteligent cu lamele din lemn din aceeasi textura.

Panourile acestui model de gard , de tip matrice sunt realizate din lamele din lemn de 2 cm grosime si 14 cm. Lamelele sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA. Lacul cerat este aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Aceasta procedura se realizeaza pentru obtinerea unei mai bune protectii a gardului impotriva intemperiilor pe tot parcursul anului indiferent de anotimp.

Gardul prezentat de noi are o culoare inchisa si reuseste sa ofere un contrast interesant in raport cu partea de ciment a gardului. Insa, trebuie stiut ca gardul poate fi vopsit in oricare alta culoare, din cele preferate de dumneavoastra.

In conditiile date , modelul de gard prezentat aici poate fi una dintre cele mai interesante solutii de protectii impotriva privirilor indiscrete ale trecatorilor.