Garduri din Lemn Poze

Garduri din Lemn Poze

Prin intermediul acestor imagini atasate aici se poate observa cu o oarecare usurinta cat de vine sunt puse in valoare aceste panouri de gard din lemn datorita acestui model de fundatie din ciment placata cu imitatie de piatra.

Acest model de gard are capacitatea de a defini in mica masura tot ce se afla in interiorul curtii.

Avand in vedere ca noi nu ne ocupam si de realizarea fundatiei de ciment a gardului incercam sa ne oprim mai degraba asupra panourilor din lemn de rasinoase. Tipul de lemn din care se construiesc panourile, respectiv cel de rasinoase, reprezinta materia prima si cea mai indicata care se preteaza foarte bine pentru clima din aceasta tara.

In speta este vorba despre lamele orizontale aranjate in asa fel incat sa poata forma modelul tip matrice. model ce este la fel de interesant indiferent din care parte este privit.

Si pentru ca tot vorbim de lemn este bine de stiut si in aceeasi masura dorim sa va informam ca panourile de gard sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii gardul se poate bucura de o buna protectie de-a lungul anului impotriva fenomenelor naturale precum, inghetul, vantul, soarele puternic, ploaia.

Iar cand punem accentul pe poarta mare si poarta mica trebuie stiut faptul ca cele doua accesorii de mare importanta pentru curte sunt realizate pe acelasi design precum cel al gardului.